Що схоже на порнографію: вирваний аркуш із описом 40 найпопулярніших видів фільмів у категорії 18+

Що схоже на порнографію: вирваний аркуш із описом 40 найпопулярніших видів фільмів у категорії 18+

Очевидно, що порнографія насправді вже давно не вважається чимось ганебним. Люди не приховують правду, що вони дивляться порно, вони не соромляться цієї правди. Згідно зі статистичними даними, більше 50% всього населення світу хоча б раз переглядали фільми для дорослих. Крім того, зараз не тільки фільми, але й відеоігри, фотографії, мюзикли наділяються порнографічним змістом …

Порнографічна індустрія набирає величезної енергії і здатна скласти конкуренцію також Голлівуду. Кожен нижче неодмінно відкриє для себе щось своє, адже порнопродукція виробляється на будь-який смак і вибір, будь-якого жанру. Тим не менш, варто зауважити, що фільми для дорослих дуже рідко знімаються в якомусь одному жанрі.

Отже, давайте перейдемо до порно стилів.

Домашня порнографія (аматорські/аматорські порнофільми).

Це відеоролики, зняті на аматорську камеру та викладені в Інтернет, де звичайні люди займаються сексом, найчастіше у себе вдома. Деякі з них ловлять удачу за хвіст і заробляють великі гроші, займаючись коханням із коханою людиною для власного задоволення. Саме цей жанр нині стрімко набуває популярності та користується популярністю серед любителів порнографії.Читати далі порно пожилых На сайті Статті

Очевидно, бездоганно виточені тіла порнозірок і примітивні сюжетні лінії фільмів 18+ ​​зараз досить нудні для глядача. У домашній порнографії легко можна знайти справжню істину, справжній секс не за сценарієм. Тим не менш, ви повинні бути готові побачити, чого не вистачає професійному порно: незграбності деяких рухів, не найприємніших аудіофайлів або домашніх тварин, які раптово з’являються в кадрі.

Пародійне порно.

Ми будемо говорити про пародії на відносно відомі фільми чи телезбірку. Порноринок не просто створює нові порнографічні вироби, але й досягає успіху. Наглядачі роблять версії для дорослих переважно всіх улюблених фільмів.

Порнографія за громадянством.

Якщо ви є фанатом певної національності, після цього сектор порнографії подбав про вас і в цьому. Порнографічні веб-сайти, по суті, надають людині купу областей з порнографією, упорядкованих за громадянством. Ви обов’язково знайдете понад 18 відеокліпів на свій смак із японськими, мулатськими, російськими, німецькими чи, можливо, арабськими жінками.

Кінофільми з МІЛФ/МІЛФ.

Це категорія порнографії, яка називається так через основні особистості статі – зрілі жінки. Їй не потрібно бути чиєюсь справжньою мамою у відеокліпі. Важливо те, що різниця у віці між партнерами в порно приблизно однакова: матуся повинна пишатися мамою іншого актора. І, природно, має бути гаряче.

Лесбійське порно.

Цей жанр неодмінно розкриє вам усі можливості гомосексуального сексу між жінками. Лесбійська порнографія продовжує бути одним із найпоширеніших жанрів у порнографічному секторі як серед гомосексуальних жінок, так і серед гетеросексуальних хлопців і дітей.

Розросле порно.

Цей стиль може означати секс, коли обидва супутники старші, або один із них може бути молодим.

Геї.

Жанр, до якого відноситься порно з гомосексуальними хлопцями. Існує своя система піджанрів: «Вперше»; і “& ldquo; Зваблення гетеросексуального хлопця” & rdquo; та інші

.

Великі груди. Цей жанр відрізняється від інших категорій порнографії на будь-якому важливому порносайті. Він складається з будь-якого відео, зокрема жінки з величезним чи величезним бюстом.

Секс у громадських місцях.

Це може статися де завгодно: у дворі власного помешкання, у парку, посеред вулиці, у громадському транспорті… Звісно, ​​усі відеоролики в цій групі зібрані. Тому не варто наголошувати на головних персонажах секс-дійства, оскільки в такому ролику людей з вулиці не звинувачуватимуть у непристойних діях. Власне кажучи, вони навіть можуть приймати активний компонент.

Феміністичне порно.

Цей жанр – лише один із абсолютно нових, які з’явилися останнім часом. Так склалося, що чоловіки відіграють провідну роль у порнографічній службі. Думка про те, на що саме мають бути схожі фільми для дорослих, складається у представників сильної статі. І феміністичне порно відповідає на це новим поглядом і методом. Це стосується, насамперед, акторів і зірок. Отже, доходи від відстрілу повинні бути рівними як для чоловіків, так і для жінок. Всі дії в порнофільмі необхідно обговорювати з жінками. Рівна оплата праці та синхронізація з ними всіх хвилин у фільмі;

Тріо.

Це окремий жанр, але в деяких випадках він може включати лесбійські, гетеро- та гомосексуальні стосунки.

Жіночий оргазм.

Зазвичай цей жанр позначають фільмами зібраних жіночих кульмінацій. Іноді знімається з піснями.

Величезний член.

Ситуація з цим стилем нагадує жанр «великі груди». У цьому жанрі є відео хлопців, які пишаються своїм макіяжем.

Анальний

Статеві контакти з інфільтратом у пряму кишку. Цей стиль є одним з найбільш затребуваних і присутній практично в кожному порнофільмі. Навіть лесбійські фільми з використанням секс-іграшок не є винятком.

Моральне порно.

Ох вже ці сучасні тренди! Цей жанр порно відрізняється приємною атмосферою та індивідуальністю колекції. Зірки в цьому стилі найчастіше складаються з сімейних пар, близьких друзів або справжніх коханців.

Самозадоволення або Соло.

Стиль охоплення відео зі сценами жіночого чи чоловічого самозадоволення.

Оргії чи командний секс.

Груповий секс можна назвати, якщо в ньому бере участь більше 3 осіб. Крім того, стать порноакторів може бути різною. Хоча цей стиль є незалежним, його зазвичай можна помістити в такі класифікації, як «гей-порно» або «лесбіянки».

Порнографічні аніме.

Однак не всі наші сексуальні фантазії можна зрозуміти за допомогою реальної людини. Можливо, саме тому ця категорія була придумана. Анімаційні фільми представлені в широкому діапазоні, і японська анімація особливо переважна – хентай. Він поділяється на такі типи, як: Арм (сексуальні стосунки з істотами, які мають фалічні руки), Бара і Яой (чоловічі гомосексуальні стосунки), Юрі (лесбійські інтимні зв’язки), Футанарі (включаючи гермафродити), Ерогуро (має сцени насильства), Лолікон і Сетакон (статеві стосунки з дітьми до 12 років);

БДСМ.

Мало хто розуміє, що ця абревіатура насправді означає: ланцюги (замок), домінування, садизм, мазохізм. Власне, тут безпосередньо йдеться про матеріали порнографії цієї категорії. Крім того, не завжди інтимне партнерство можна відобразити у фільмах. Прямо тут ви можете побачити презентації фетишів, зв’язаних компаньйонів, сцени збентеження чи покарання. Традиційно БДСМ-порнофільми можна розділити на два типи: maildom і femdom. Перша з цих класифікацій включає фільми, контрольовані чоловіками, друга –– фільми з верховенством жінок.

Порно з трансгендерними людьми.

Фільми в цьому стилі зосереджуються на сексі, включно з драг-квінами чи трансгендерами. Часто це транссексуали.

Навчальні порнофільми.

Стиль порнографії виник не так давно. Він сильно відрізняється від типового фільму для дорослих, який не завжди відображає правду. Основна мета академічного порно – показати людині, як правильно займатися коханням.

Мінет.

Оральний секс, мабуть, тією чи іншою мірою фігурує практично в кожному порнофільмі. Але він додатково існує як окремий жанр.

Ретро порно.

Стиль охоплює фільми для дорослих, зняті переважно у 80-х і 90-х роках. Головна їх відмінність полягає в тому, що зірки порнографії того часу були ближче до простих людей, ніж сучасні дорослі кіноактори з найкращою зовнішністю.

Порнографія подвійного проникнення.

Ця категорія складається з фільмів, які містять сцени статевого акту одночасно в двох проявах: генітальному та анальному. У цьому порноакторам можуть допомогти різні секс-іграшки.

Бісексуали.

Фільми для дорослих, у яких порнозірки мають сексуальні стосунки з чоловіками та жінками одночасно. Зазвичай це стосується групового сексу.

Міжрасовий секс.

У цю категорію входять фільми за участю агентів різних рас нашої планети. Найчастіше тут грають в порівняння: білошкірі і темношкірі актори займаються коханням.

Жорстокий секс.

Цей жанр може бути самостійним, не входити до групи БДСМ.

Веб-камера або Live-Cam.

Стиль передбачає наявність певної спонтанності того, що відбувається в структурі. Це не попередньо записані відео. Вибравши цю класифікацію, ви неодмінно отримаєте можливість «підглянути» за сексом будь-якої пари і навіть конкретного інтернет-дизайну. Дизайни веб-камер заробляють хороші гроші, задовольняючи бажання цільового ринку (мастурбація або танці стриптиз) у реальному часі.

VR порнографія.

Ця категорія була викликана видимістю досить економних пристроїв віртуальної реальності (інструментів віртуальної реальності) та винахідливістю на сучасному ринку. Саме так почали з’являтися порновідеокліпи, стираючи межі між фактами та цифровим уявним світом.

Прихована камера.

Фільми для дорослих, нібито записані камерою-сюрпризом. Вони не мають високого рівня високої якості зображення.

Рольова гра чи косплей.

Фільми в цій категорії не обмежуються поширеними рольовими іграми, як-от учитель-учень, медсестра-пацієнт. Усе їхнє різноманіття представлено саме тут, і зірки люблять утілювати улюблених персонажів цільового ринку з публікацій та екранізацій, а також популярних коміксів.

Кастування.

Серед однієї з найпопулярніших категорій порно. До цього жанру належать відео з налаштованим розповсюдженням про зіркових або актрис, які шукають роботу в порноіндустрії.

Романтичне порно.

Категорія відрізняється високою якістю фільмів для дорослих, вибраними саундтреками, стилем і акторською грою. Слід мати на увазі, що секс, знятий таким чином, більше схожий на заняття любов’ю, а не просто на статевий акт.

Кунілінгус.

Тип прелюдії, коли зовнішні жіночі статеві органи стимулюються язиком партнера. Секс у цій категорії може бути як лесбійським, так і із заручинами чоловіка.

Гонзо порнографія.

У цій категорії камеру розташовують особливим чином, щоб досягти результату, коли клієнт ніби потрапляє всередину самого фільму для дорослих.

Фістинг.

Так само серед однієї з найвідоміших порнографічних груп. Порнофільми цього жанру розповідають про практику сексу, коли численні пальці або стиснутий кулак поміщають в анус або піхву.

Буккаке.

Цей порнографічний жанр японського походження. Його головна відмінність і характеристика полягає в тому, що кілька осіб кінчають на одну порнозірку чи зірочку.

Інцест.

Порнографія, яка ілюструє сексуальне партнерство між родичами. У багатьох країнах цей жанр заборонений. Тим не менш, люди з порноринку знаходять обхідні шляхи і тут, знімаючи та публікуючи в Інтернеті, наприклад, секс між зведеними братами та сестрою.

This entry was posted in 1. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.